Divendres, Desembre 14, 2018

CARNESTOLTES 2018

El fem més tard, però també el fem més distret!
Ja torna a ser aquí el CARNESTOLTES DE BELLCAIRE D’URGELL, el Carnaval més disbauxat de tots els carnavals que es fan i es desfan! (i això que el munta l’Ajuntament, que bona colla d’ensopits).
Això passarà el dissabte 24 DE FEBRER de 2018 (155 Año Triunfal) i vet aquí l’espaterrant programa de la festa:
- Començarem a les 6 de la tarda amb una rua que farà tremolar la terra. Sortirà de davant de l'Ajuntament (més que res, perquè a l’alcalde li mola veure la plaça plena) i serà amenitzada per la xaranga LOS HELVÉTICOS. Hi podrà participar tothom qui vulgui, grans i petits, disfressats o no, a peu o en carrossa. I, com ja és costum... TOTES LES CARROSSES I TAMBÉ LES COLLES QUE VAGIN A PEU TINDRAN PREMI! Un pernil per les carrosses (sí, sí, un pernil de debò, res d’espatlles) i un fabulós lot d'embotits per les colles pedestres! (Recordeu que es considera colla a partir de 12 persones, i no cal que totes vagin disfressades del mateix). Acabarem la rua a la plaça del Mercat (sí, aquella on fem la fira en què posem el poble a petar de penya), on hi haurà coca i xocolata per a tothom.
- Després, de 7 a 9 del vespre hi haurà animació per la canalla al Poliesportiu Municipal.
- I a partir de 2/4 de 10 sopar i colesterol assegurat a base de llonganissa, botifarra negra, xulla, cansalada i fesols al ridícul preu de 15 euros. Menú infantil: macarrons i pollastre (res de canalons. Mai més). Preu: 8 euros. Podreu treure els tiquets pel sopar des d’ara mateix fins al dimecres 21 de febrer a les oficines de l’Ajuntament, i no espereu a darrera hora, colla de malacostumats. Penseu també a apuntar-hi les carrosses i les colles de disfresses que, si no, us quedareu sense pernil ni embotits. És que se us ha de recordar tot com a la canalla!
- I per acabar la festa, ballaruca i sarau fins que el cos ens digui prou amb DISCO BLEIZY! (Per cert que l’organització avisa que entre que fem el cafè i comença el ball hi pot haver alguna sorpresa. Ja pots comptar. Alguna ximpleria, segur.) 
ÉS EL CARNESTOLTES 2018 DE BELLCAIRE D’URGELL EL PROPER 24 DE FEBRER! SERÀS TAN TANOCA QUE TE’L PERDRÀS?