Divendres, Desembre 14, 2018

BASES DEL I CONCURS DE POSTRES D'AUTOR

1)  La participació en aquest concurs és lliure i oberta a tothom.

2) Les postres seran lliurades entre les 12.00 i les 13.00 del diumenge 10 de setembre de 2017, al Bar de les Piscines.

3) Cada participant podrà presentar fins un màxim de tres postres. Tots els ingredients seran comestibles (decoració inclosa). Les postres amb algun element no comestible quedaran fora de concurs. El contingut de les postres, la seva forma i presentació és lliure.

4) Els postres aniran acompanyats per una etiqueta on hi constarà el nom (per exemple, "pastís de xocolata"),  els ingredients i les observacions que s'hi vulgui fer constar, i se li assignarà un número per tal que el jurat no pugui saber qui n'és l'autor.

5) El jurat valorarà i premiarà tres categories: sabor, originalitat i presentació. També tindrà en compte la utilització de productes de temporada.

6) Els premis del concurs consistiran en tres conjunts d'estris de pastisseria.

7) El resultat del concurs serà fet públic el mateix dia 10 de setembre durant el Vermut de la Festa Major al Bar de les Piscines a partir de les 13.00, un cop el jurat hagi emès el seu veredicte.

8) La participació en aquests concurs comportarà l'acceptació d'aquestes bases, i l'organització es reserva el dret de modificar-les si fos necessari.