Diumenge, Gener 20, 2019

Bases participació FiraBell

NORMES DE FUNCIONAMENT I PARTICIPACIÓ A LA FIRA DE BELLCAIRE D’URGELL 2017,  FiraBell Mostra de productes de proximitat, artesania i comerç

 

1-LLOC, DATA I HORARIS

La Fira de Bellcaire d’Urgell tindrà lloc el dia 28 de maig del 2017 a l’Era del poble.

L´horari serà de 10 del mati a 8 de la tarda.

 

2-PRODUCTES QUE ES PODEN VENDRE O EXPOSAR

La fira aposta per oferir productes del territori, potenciar els nostres artesans i donar a conèixer el comerç de proximitat.

 

3-CONDICIONS/NORMES

-Per posar parada no cal ser del municipi.

-La reserva de plaça es confirmarà per correu electrònic o bé per telèfon i s’informarà del número de parada. No es pot escollir ubicació.

-La presentació del producte i la decoració del seu estand serà a càrrec del participant.

-No es poden vendre aliments, animals o productes nocius per a la salut o el mediambient.

-Els participants han de venir amb temps d’antelació per muntar la parada.

-Un cop a la ubicació, els participants ha d’adreçar-se a la persona de la organització i facilitar-li el seu número de parada. Aquesta persona els hi indicarà la seva ubicació a l’espai.

-La càrrega i descàrrega de vehicles es realitzarà a les zones indicades per a l’organització. Es disposa d’aparcaments a les proximitats del recinte.

-El montatge de les parades s’ha de realizar el mateix diumenge entre les 8:00 h i les 10:00 h.Tota la zona de la Fira ha de quedar lliure de vehicles.

-Cada participant serà responsable de la seva parada i de les seves vendes així com aportar els mitjans necessaris, respectar la seva ubicació i mesures assignades sobre plànol.

-Cada participant atendrà el seu estand, complirà els horaris de montar i desmontar i deixarà net l´espai públic un cop acabada la Fira. S´han de recollir els objectes i deixar l’espai en el mateix estat de neteja en que se l’han trobat. Els residus que es puguin generar s’hauran de dipositar selectivament en els seus contenidors.

-No s’admetrà cap parada que no tingui complimentada la sol.licitud abans del 7 de maig.

-Cada participant se li farà entrega d’un espai.

-Els paradistes es podran portar el seu propi estand (carpa, cadires, taules,…),si no en tenen l’organització els hi facilitarà una taula i dues cadires.

-L’organització no es responsabilitza de possibles desperfectes, robatoris i/o danys a productes que porti cada expositor ni d’aquelles circumstàncies o causes de força major no imputables a l’organització, a l’ajornament o fins i tot la cancel.lació de la Fira.

-El fet de sol.licitar un espai a la Fira, obliga als expositors a respectar íntegrament totes aquestes normes.

-L’organització, podrà realizar reportatges fotogràfics i de vídeo durant tot el que duri la Fira i utilizar-los per a finalitats que consideri oportunes.

-Tot allò que no estigui previst en els precedents normes, serà resolt per l’organització.

 

4-PROCEDIMENT D’INSCRIPCIÓ

Tots els paradistes interessats hauran de presentar la següent sol·licitud omplerta: DESCARREGAR SOL·LICITUD EXPOSITOR FIRABELL

Un cop completada la sol.licitud ens la pot enviar mitjançant la mateixa pàgina, o bé a través del correu de la Fira, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., juntament amb els certificats corresponents.

 

5-DOCUMENTACIÓ REQUERIDA:

  • Fotocòpia DNI
  • Justificant d’estar donats d’alta en el règim general de la Seguretat Social que correspongui i/o acreditació d’alta en l´Impost sobre Activitats Econòmiques del titular.
  • Assegurança de responsabilitat civil acompanyada del rebut de pagament.
  • En el cas de vendre productes alimentaris, caldrà disposar del registre sanitari corresponent i el carnet de manipulador d’aliments.