Dilluns, Juny 18, 2018

CARNESTOLTES 2017

Apa, ja hi tornem a ser al Carnaval!
Au va, traieu-vos l'ensopiment de sobre i apunteu-vos al CARNESTOLTES 2017 de Bellcaire d’Urgell el dissabte 11 de març!

Vet aquí el programa de la festa:

- Començarem a les 6 de la tarda amb una rua que sortirà de davant de l'Ajuntament i serà amenitzada per la xaranga LOS HELVÉTICOS. Hi podrà participar tothom qui vulgui, grans i petits, disfressats o no, a peu o en carrossa. I, com l'any passat... TOTES TINDRAN PREMI! Una espatlla de porc curada! Com a novetat d'enguany, també tindran premi les colles de disfresses sense carrossa: un fabulós lot d'embotits! (Es considerarà colla a partir de 8 persones, i no cal que totes vagin disfressades del mateix). Acabarem la rua al Poliesportiu Municipal, on hi haurà coca i xocolata per tothom.

- De 7 a 9 del vespre, també al Poliesportiu, hi haurà animació per la canalla.

- I a partir de 2/4 de 10 sopar a base de llonganissa, botifarra negra, xulla, cansalada i fesols al preu de 15 euros. Menú infantil: macarrons i pollastre. Preu: 7 euros. Podreu treure els tiquets pel sopar del 20 de febrer al 8 de març a les oficines de l’Ajuntament.
Durant els mateixos dies també podeu apuntar les carrosses i les colles de disfresses, que si no us quedareu sense espatlla ni embotits!

- I després ballaruca i sarau fins que el cos ens digui prou amb Nar6Sound!

ÉS EL CARNESTOLTES 2017 DE BELLCAIRE D’URGELL EL PROPER 11 DE MARÇ! SI TE’L PERDS... TE’N PENEDIRÀS!