Diumenge, Febrer 17, 2019

COMUNICAT SOBRE EL NOU SISTEMA DE VISITES MÈDIQUES AMB HORES CONCERTADES

Fa poc més d'un any, que l'Ajuntament va instaurar el nou servei de reserva de visita mèdica per telèfon, per tal d'evitar els desplaçaments al consultori, a primera hora del matí, per apuntar-se a la visita de la metgessa o de la infermera.
L'Ajuntament, d'acord amb el personal sanitari, vol implementar una millora en l'atenció sanitària al nostre poble i que perfecciona l'actual sistema.
A partir del dia 17 d'octubre, en comptes de donar números per fixar l'ordre de visita de la metgessa i de la infermera, es donaran hores de visita que correspondrà a cada pacient, amb la qual cosa es reduirà el temps d'espera al consultori.
El procés serà el mateix, s'haurà de trucar a l'ajuntament el dia abans de la visita o el mateix dia fins a les 8,45 del matí.
L'hora d'inici de la visita per la metgessa serà a les 9 del matí i es donaran hores de visita cada 10 minuts, per exemple: a les 9, a les 9,10, a les 9,20 ... i així successivament
En quan a la infermera, es donaran hores de visita, també, cada 10 minuts des de les 11del matí.
El desig de l'Ajuntament i del personal sanitari és la millora del sistema de visites mèdiques i de la infermera que agiliti aquestes visites i elimini l'espera i les pèrdues de temps al consultori, per tot això us demanem que aneu sempre a la consulta amb l'hora demanada. Tanmateix, les urgències seran ateses igualment.