Diumenge, Gener 20, 2019

La Festa Major de maig ha apostat per noves propostes amb èxit

Del 20 al 23 de maig vam celebrar a Bellcaire la Festa Major de maig, en honor al patró del municipi, Sant Pere Celestí. Aquest any ha comptat amb novetats, com el pregó i el concurs de pintura, que continuaran presents en els propers programes de Festa Major.

Va ser un cap de setmana molt intens que va arrencar divendres amb el pregó de l'il·lustrador bellcairenc Francesc Martínez Infante, que va fer ús dels seus dibuixos per explicar records d'infantesa amb la història "Bellcaire, un nen al país de les meravelles". I el reconegut mag Lari va il·lusionar un poliesportiu ple que va gaudir del seu espectacle.

Dissabte al matí hi va haver plena activitat al complex esportiu de Bellcaire, amb els partits de futbol de l'EFU, el Torneig Local d'Escacs i i la ballada de sardanes. Els carrers del poble també es van omplir d'art amb el Concurs de Pintura Ràpida i l'exposició de gravats calcogràfics de Gemma Rufach. Al poliesportiu vam conèixer la Pubilla, l'Hereu, les Damisel·les i els Cabalers d'aquest any i després va tenir lloc sessió de ball amb l'orquestra Mediterranea. Els joves van poder gaudir a la nit dels concerts de Comandants de tros i Möndo Loco, i Disco Mòbil Galaxy.

Diumenge, els padrins i padrines de Bellcaire que enguany celebren els 80 anys van rebre el seu merescut homenatge a la Festa de la Vellesa. A continuació es va celebrar l'Eucaristia fent una ofrena floral al patró Sant Pere Celestí, i abans d'anar a dinar, no va faltar el vermut a les piscines. Les aus van ser protaganistes a la tarda amb l'exhibició de vol "Acariciant l'aire". També cal destacar la victòria 1-0 del Bellcairenc contra Vallfogona, i el ball amb l'orquestra Europa.

Dilluns, dia festiu a Bellcaire, els més petits van tenir un matí molt entretingut amb diferents activitats, jocs de gran format i el taller de cuina al poliesportiu. A la tarda, Fly Brothers van oferir el seu increïble espectacle de circ.