Dilluns, Juny 18, 2018

L'Institut Ermengol IV obté el Premi a l'Estratègia i la Innovació a la 5a First Lego League

El dissabte 20 de febrer es va celebrar al campus de Cappont de la UdL la cinquena edició del torneig classificatori de la First Lego League. Aquest any els 25 equips participants han explorat el fascinant món dels residus, des de la recol·lecció a la classificació i la reutilització intel·ligent.

Dels residus en podem utilitzar molt més del que sembla!

L’Institut Ermengol IV ha participat també en aquesta edició amb l’equip “The Kolgotov”, format per alumnes de 4t d’ESO. El nom del seu projecte és: Recicles o contamines? La idea és transformar els residus per tal de reduir el volum de deixalles que van a parar a l’abocador i així reduir l’impacte ambiental, evitar l’esgotament de recursos i contribuir a un desenvolupament més sostenible.

L’Institut Ermengol IV ha obtingut el Premi a l’Estratègia i la Innovació. Aquest premi és un reconeixement a l’equip que ha utilitzat principis sòlids d’enginyeria i una bona estratègia per dissenyar i construir un robot altament capaç innovador. Uns dies abans també els alumnes van fer demostracions de robòtica a les escoles del nostre entorn com ara Bonavista de Bellcaire, El Sitjar de Linyola i El Terral de Castellserà, els alumnes de les quals es van mostrar molt interessats.